Bliv prøvemedlem

Sammen med prøvemedlemsskab udleveres et gult bagmærke, som skal bæres synligt ved spil på banen.
Allerede når du har spillet Par-3 banen 1 gang med 18 point og fået den mest grundlæggende teori kommer du til at spille den store bane sammen med en fadder.
Når alle prøver er aflagt, kan du melde dig ind som fuldgyldigt medlem. Nu må du spille på klubbens store bane. Melder du dig ind som fuldgyldigt medlem beregnes ordinært kontingent forholdsmæssigt resten af året fra godkendelsen af dit golfkørekort.
Når du er fuldgyldigt medlem, modtager du dit DGU-kort, som giver dig adgang til at spille på andre baner.
Tillykke
Du er nu indehaver af et DGU kort og dermed tilmeldt DANSK GOLF UNION. Det giver dig følgende fordele:
  • Du modtager Dansk Golf Unions medlemsblad.
  • Du betaler kontingent i Hirtshals Golfklub og spiller gratis i Sindal- og Løkken Golfklub, dvs. 3 klubber for ét kontingent.
  • Klubben er tilsluttet det Nordjyske Golfsamarbejde SGN, hvilket betyder, at du spiller til halv greenfee på alle SGN-baner (28 baner).
  • Du får mulighed for at deltage i alle klubbens turneringer og andre arrangementer. I starten nok især Begyndermatch hver tirsdag kl. 17.00, hvor begyndere spiller sammen med en fadder.
Vi håber, at du nu eller senere har lyst til at deltage i en eller flere af de klubber i klubben vi har i Hirtshals Golfklub.