Golfens dag 2019

Søndag den 28. april slår Hirtshals Golfklub dørene op til Golfens Dag!

Tag dine venner under armen eller kom alene, det eneste du skal huske er godt humør, tøj og sko til vejret. Vi sørger for udstyr, trænere og frivillige, der kan guide dig rundt, så du ikke på noget tidspunkt vil føle dig overset.
Arrangementet er gratis og begynder kl. 13.

Vi håber at se dig i Hirtshals Golfklub til Golfens Dag

Program:

Mødetid kl. 13

Herefter instruktion ved klubbens træner.

Vi spiller 3 huller golf, hvor der hele tiden er en erfaren golfspiller med. (det plejer at vare ca. en time)

Derefter er der pølser, øl/vand i klubhuset, og lidt orientering om, hvad der skal ske for nybegynderne, priser, datoer for de første aftener osv. Vi holder fast ved tirsdage og torsdage.

Færdig ca. kl. 16.00