Medlems nyheder

Corona virus hærger og vi er, for at passe på hinanden og os selv, nød til at tilpasse adgangen til klubhuset.

 

DGU skriver:

"For golfsporten betyder det, at der kan spilles golf og afvikles turneringer og træning udendørs sålænge forsamlingsforbuddet på 10 personer overholdes. Til gengæld skal indendørs faciliteter som klubhuse, herunder cafeer og restauranter (undtaget take-away) være lukkede. Ligeledes skal indendørs træningsområder være lukkede.

Administrationslokaler, proshops, og toiletter kan være åbne."

 

Det betyder at Klubhuset lukkes ned i dag. Dørene låses, men der er stadig adgang til toiletter med indgang fra puttebanen.

Der kan findes trykte scorekort i bagrummet, hvor der er dør under trappen.

 

Pro Shoppen.

Carlo holder Pro Shoppen åben fredag den 18. mellem klokken 15 og 19 og lørdag den 19. mellem kl 10 og 13.

Der må maks. være 5 i shoppen ad gangen. Disse skal bære mundbind/visir.

Alle er velkomne og Carlo lover at være i julehumør, og have et godt tilbud og de perfekte gaver til det fantastiske golfår der venter på os.

 

Besøg i klubben

Hjørring Orienteringsklub Vendelboerne har træningsløb i Lilleheden/Uggerby Klitplantage den 28. december. Orienteringsløberne starter mellem kl. 09.30 -11.00 og sidste løber forventes i mål senest 13.30.
De har start og mål ved golfklubben – og de har lovet ikke at være til gene for golfspillere.
Startstedet er på stien i skoven lige øst for greenen på hul 7. På vej til startstedet går de vest om tee på hul 1 (18 ), går på stien mod hul 7, krydser hul 7 inden green og går videre mellem træerne til den lille vej der fører ind i plantagen. Løbet starter først når de er ude af klubbens område.
Målposten er placeret på stien lige nord for tee’en ved bane 18. Herfra går de tilbage til Rimmen vest om tee på hul 1 (18).

Tag godt imod dem.

 

Jeg vil ikke ønske god jul endnu - der kommer endnu en mail til dig inden jul, som jeg vil bede dig læse.

 

Bare husk at vi er 2/3 gennem corona krisen, der er en vaccine på vej, vi har standerhejsning om godt tre måneder - og vinterbanen har åben for alle der har tid og lyst.

 

Venlig hilsen på vegne af bestyrelsen.

Flemming Myrup

Så blev det desværre tid til at skrive til jer igen. Endnu engang er der indført restriktioner, men vi er så heldige, at der stadig må spilles golf.

De nye restriktioner, som minimum løber til 3. december, medfører at:

”Golfcafeen” aflåses fra i morgen. Der vil stadig være adgang til toiletter, bagrum, hønsehus og gang/reception i klubhuset. Det vil være fornuftigt  at benytte lokalerne mindst muligt. Husk der skal benyttes mundbind indendørs.

 

Der må spilles golf, men vær gode ved jer selv og spil i faste grupper og overhold fornuftige regler om afstand, håndsprit og alt det vi kender.

Forsamlingsforbuddet er på maks. 10 personer, og alle undtagelser er aflyst. Det medfører også at der maks. må opholde sig 10 personer på  drivingrange.

 

Personalemæssigt medfører det, at Kenneth, Peter og Anders arbejder normalt. Carlo og Cecilie er begge bosiddende i Frederikshavn Kommune  og kan derfor ikke møde ind.

På banen forsøger vi at dække ind med frivillig arbejdskraft, men der bliver nok klippet lidt mindre. Carlo kan selvfølgelig ikke erstattes😊, så Carlos  Værested vil være lukket ned. ( Måske Anders kan hjælpe med nogle småting )

 

Hvis I har brug for spørgsmål eller brug for hjælp må i gerne ringe på klubbens telefon - 20319408, evt. skrive en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ringe direkte til undertegnede på 61186827.

Pas på jer selv derude.

Med venlig hilsen.
På vegne af bestyrelsen

Flemming Myrup

 

 

Bestyrelsen for Hirtshals Golfklub indkalder
til ekstraordinær generalforsamling

26. november 2020 kl. 17.00 i klubhuset.

Dagsorden:

1. Valg af dirigent.
2. Forslag om ændring af Hirtshals Golfklubs vedtægters

§ 16

”Vedtagelse af forslag om golfklubbens opløsning eller fusion med anden forening kan alene ske på en til dette formål særlig indkaldt ekstraordinær generalforsamling.

I tilfælde af klubbens opløsning skal likvidationsprovenuet anvendes til almene formål.”

ændres til

§ 16

I tilfælde af klubbens opløsning og/eller sammenlægning med en anden forening, vedtaget i henhold til nærværende §, træffer generalforsamlingen med simpelt stemmeflertal bestemmelse om den nærmere fremgangsmåde ved opløsning og/eller sammenlægning, herunder afvikling af klubbens formueforhold. Eventuelt overskud ved afviklingen tilfalder en anden forening, fond eller stiftelse, som har et almenvelgørende eller almennyttigt formål og som er hjemmehørende i Hjørring Kommune.

-0-0-0-0-0-0-0-

Bestyrelsen i Hirtshals Golfklub

Rimmen den 3. november 2020


Om Hirtshals Golfklub

Hirtshals Golfklub, en af nordjyllands bedste baner og som mange kalder en naturperle. Banen er delvist integreret i Kjul klitplantage og den omkringliggende skov, der udmønter sig i mange spændende og udfordrende huller. Kort sagt, et besøg værd!

Privatslivspolitik GDPR

Kom i kontakt med os

Hirtshals Golfklub
Kjulvej 10
9850 Hirtshals
Tlf. 2031 9408
info@hirtshals-golfklub.dk

Bliv medlem

Ved medlemsskab i Hirtshals Golfklub er der flere fordele:

* Benytte GNG og SGN aftalerne.
* Gratis sommmerspil i Sindal Golfklub og Løkken golfklub 
* En flot og velholdt bane i naturskønne Kjul.
* En klub med et fantastisk sammenhold.