Golfkørekort på 3 dage i Hirtshals Golfklub 5.-7. juli – for alle

Har du lyst til at prøve kræfter med golfsporten?

Hirtshals Golfklub tilbyder et koncentreret forløb med introduktion til golf, undervisning, træning og spil, som afsluttes med erhvervelse af ”golfkørekort” som giver adgang til medlemskab af en golfklub. Aktiviteten omfatter ikke indkvartering.

Dag 1: introduktion til slagtyper og udstyr, slagtræning. Frokost inkluderet (én øl/vand)
Dag 2: opfølgning på dag 1, regelundervisning, spil på par tre bane. Frokost inkluderet (én øl/vand)
Dag 3: opfølgning på dag 1 og 2, spil på 18 huls bane. Erhvervelse af golfkørekort. Frokost inkluderet (én øl/vand)

Golfklubbens Pro træner og klubbens regelunderviser er nøglepersoner på dagen.

Hirtshals Golfklub, en af nordjyllands bedste baner og som mange kalder en naturperle. Banen er delvist integreret i Lilleheden Plantage og den omkringliggende skov, der udmønter sig i mange spændende og udfordrende huller. Kort sagt, et besøg værd!

* Benytte GNG og SGN aftalerne.
* Gratis sommmerspil i Sindal Golfklub

MobileMenu