For mange af os betyder Hirtshals Golfklub meget, og det ligger mange på sinde at klubben fortsat kan trives og bidrage til trivsel og indhold i dagligdagen.
Sådan skal det gerne fortsætte og derfor spørger vi igen i år om du vil hjælpe Hirtshals Golf Klub og dermed være med til give klubben mulighed for et væsentlig økonomisk tilskud?

Som du sikkert ved, har vi arbejdet på at blive godkendt som velgørende forening. Det er lykkedes og vi kan dermed søge momskompensation. For at vi fortsat kan det, skal vi hvert år kunne dokumentere, at vi har modtaget minimum 200 kr. fra minimum 100 gavegivere. Det kan være fra en person eller en virksomhed.

Du behøver ikke at være medlem af klubben for at give en gave, og der kan selvfølgelig doneres et større beløb, hvis der er mulighed for det.

Hvis du ønsker og har mulighed for at give en gave:
må du meget gerne gøre det på Mobilpay - send til 692474 - Velgørende forening. Send 205 kr. (MobilePay tager et gebyr som fratrækkes det beløb du sender. Beløb sendt på MobilePay er langt det letteste at administrere.)

Du kan lave en bankoverførsel l HGK’s bankkonto: reg.nr. 7361 konto nr. 1190403 eller Kontant / Dankort ved personligt fremmøde i vores åbningstid.

Du kan få skattefradrag for din gave!
Hvis du ønsker skattefradrag skal du sende dit navn, adresse og CPR nr. / CVR. nummer og evt. medlemsnummer til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Hvis du sender disse oplysninger indberetter vi til skattestyrelsen, og du får fradrag i 2021.
Vi bruger denne metode i år for at passe på dine oplysninger, og for at gøre det så overskueligt og nemt som muligt.

Hvad får du ud af donationen?
For det første er du med l at give klubben et væsentligt økonomisk løft, der kan medvirke til en stærk økonomi i klubben og være med til at sikre fremtiden for vores flotte anlæg i mange år frem.
For det andet er der fradrag på selvangivelsen – derfor skal vi have dine oplysninger så beløbet kan indberettes til Skattestyrelsen.

Hvad får klubben ud af din gave?
Klubben får et økonomisk tilskud i form din gave og af momskompensation. Den nøjagtige størrelse på momskompensationen kendes ikke, men der er en pulje på X antal mio. kr. årligt på finansloven og af denne kan HGK få kompensation for en del af den købsmoms, som klubben har betalt i 2021 vedrørende klubbens drift.
Klubben skal modtage gaver, og ansøge om kompensation årligt. Hvis du giver en gave i 2021 binder du dig ikke til at give gaver de næste år.

Har du brug for yderligere information, er du velkommen til at kontakte Flemming på 61186827.
Vi håber også på din opbakning så vi får en økonomisk stærk klub!

Med venlig hilsen på vegne af bestyrelsen
Flemming Myrup

Hjørring Kommune vil gerne understøtte fritidsaktiviteter for unge under 25 og ældre fra 60 år og opefter. Derfor har man kunnet søge økonomiske midler til formålet – og det har vi gjort.

Vi har modtaget støtte og derfor arrangerer vi følgende:

6. – 8. juli – for alle 60+
Golfkørekort på tre dage.

Et koncentreret forløb med introduktion til golf, undervisning, træning og spil, som afsluttes med erhvervelse af ”golfkørekort” som giver adgang til medlemskab af en golfklub. Aktiviteten omfatter ikke indkvartering.
Dag 1: introduktion til slagtyper og udstyr, slagtræning. Frokost inkluderet (én øl/vand)
Dag 2: opfølgning på dag 1, regelundervisning, spil på par tre bane. Frokost inkluderet (én øl/vand), spisning og hygge på Hirtshals Havn om aftenen – valgfri og med egenbetaling
Dag 3: opfølgning på dag 1 og 2, spil på 18 huls bane. Erhvervelse af golfkørekort. Frokost inkluderet (én øl/vand).
Udstyr kan lånes.
Egenbetaling: 499 kr

12. og 13. juli
Tag en ven med – juniorarrangement for alle til og med 16 år

Et introduktionsforløb for børn og unge til golf. Et to dages forløb med undervisning, træning, spil, leg, overnatning i telt og masser af sjov og samvær. Forløbet omfatter mad og drikke. For at give størst mulig tryghed for de nye deltagere er det nuværende juniormedlemmer i klubben, som inviterer eller ”tager en ven med”. Andre er selvfølgelig også velkomne.
Golfklubbens Pro træner er nøgleperson i projektet, men der vil også være et antal forældre og andre voksne omkring børnene og de unge.
Arrangementet er ganske gratis.

Kender du nogen; junior eller 60+ som har lyst til at deltage, så fortæl dem at de kan melde sig til på 20 31 94 08 eller ved at sende en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

… og til alle os andre der gerne vil have lidt læ for blæst og regn er der stillet et telt op i gården, som kan stå i nogle uger, medens vi venter på at der igen må opholde sig flere mennesker i klubhuset/cafeen. Benyt det endelig – og tag et eller flere borde med ind i teltet.

God tur og nyd sommeren.
Flemming Myrup

6. – 8. juli – for alle 60+

Aktiviteten omfatter ikke indkvartering.

Udstyr kan lånes.
Egenbetaling: 499 kr

Hirtshals Golfklub, en af nordjyllands bedste baner og som mange kalder en naturperle. Banen er delvist integreret i Lilleheden Plantage og den omkringliggende skov, der udmønter sig i mange spændende og udfordrende huller. Kort sagt, et besøg værd!

* Benytte GNG og SGN aftalerne.
* Gratis sommmerspil i Sindal Golfklub