Hirtshals Golfklub er lukket.

DGU har som følge af corona virus situationen og regeringens påbud anbefalet alle golfklubber, at lukke frem til 30. marts. Dette har bestyrelsen valgt af efterleve.

Konkret betyder det, at klubhus og shop holdes aflåst. Der må ikke spilles på banen eller gøres brug af drivingrange eller andre træningsfaciliteter fra og med torsdag den 19. marts 2020.

For at have så stor effekt som muligt beder vi om, at I ikke kommer på klubbens område indtil klubben åbnes igen.

Det betyder også, at al frivilligt arbejde incl. arbejdsdag er aflyst indtil videre.

Vi håber på Jeres forståelse og samarbejde, så vi alle igen kan mødes snarest muligt.

VH Bestyrelsen.