Dameklubben

Velkommen til Hirtshals Golfklubs Damedag – Dameklubben


Elisabeth Hebo

Formand

Telefon: 40 25 31 80

Mail: ajhebo@gmail.com

Mette Wagner

Næstformand

Telefon: 28 62 30 59

Mail: memaluwa22@gmail.com

Lone Rasmussen

Kasserer

Telefon: 50 98 54 57

Mail: ltsnedker56@gmail.com

Birgit Dahl

Sekretær

Telefon: 21 48 70 52

Mail: birgitdahlnejst@gmail.com

Marit Andreasen

Madmor

Telefon: 60 92 45 40

Mail: marit.ejstrup@gmail.com

Har du lyst til at møde andre golfglade piger fra Hirtshals Golfklub, så meld dig til Damedag – også kaldet Dameklubben.

I Dameklubben tilbyder vi masser af golf, hyggeligt samvær og gode oplevelser:

Du kommer du til at spille med mange forskellige spillere, så der er rig mulighed for at lære andre spillere fra klubben at kende.

Vi spiller 18 hullers Damedags-match hver torsdag i sæsonen fra april til september med starttider formiddag og eftermiddag - alt efter hvad der passer dig bedst.

De første torsdage i maj, juni, juli, august og september måned spilles kun 9 huller (holdspil med forskellige sjove matchformer) med start kl. 16.00 og efterfølgende spisning kl. 18.30. Her uddeles præmier til den foregående måneds matchvindere samt Birdie-præmier.

I løbet af sæsonen tager vi på en udflugt og spiller match på en fremmed bane med efterfølgende spisning.

Hvert år spiller vi match med Damedagen i Hjørring Golfklub – der spilles match i hhv. Hirtshals og Hjørring med efterfølgende spisning og hygge.

Den sidste lørdag i november måned holdes juleafslutning, som indledes med en 9-hullers julematch med efterfølgende julefrokost, pakkespil, sang m.v.

I Dameklubben er der altid højt humør og plads til alle.

Særligt til nye spillere: Dameklubben vil meget gerne have nye medlemmer…

Alle, der har et aktivt medlemskab af Hirtshals Golfklub og et spillehandicap på max. 54 (60 slag), kan blive medlem af Dameklubben. Et medlemskab af Dameklubben er en rigtig god måde at blive integreret i klubben på.

Er du ny spiller og har du lyst til at være medlem af Dameklubben, så tøv ikke – ring eller send en mail til formanden eller næstformanden (se ovenfor). Vi vil herefter sørge for, at du bliver introduceret og ”holdt i hånden” i den første tid. Til nye spillere tilbyder vi en gratis prøveperiode på 4 uger, inden du beslutter dig for medlemskab.Sæson 2021

Der er sæsonstart torsdag den 1. april – såfremt vejret tillader det.

Spilleplan for sæsonen kan downloades nederst på siden. Spilleplanen vil også blive opsat på opslagstavlen i klubhuset.

I 2021 betales et årskontingent på 400 kr. For spilledage med spisning betales særskilt 75 kr. pr. gang for mad.

Tilmelding skal ske senest fredag den 19. marts 2021 til Elisabeth på e-mail ajhebo@gmail.com eller på sms til 40253180 – du skal opgive navn, telefonnummer og DGU-nr. ved tilmeldingen.

Samtidig med tilmelding bedes du overføre 400 kr. til Dameklubbens konto i Nordjyske Bank 7371-1679727. Husk at opgive navn og DGU-nr. ved overførslen.

Bestyrelsen vil løbende udsende mails til medlemmerne om sæsonens aktiviteter og status i forhold til Covid-19 restriktionerne, alt efter hvad der udmeldes fra myndighederne og Hirtshals Golfklub/Dansk Golfunion.

Bestyrelsen er altid klar til at hjælpe, så hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi byder alle velkommen til sæson 2021 og glæder os til masser af gode golfoplevelser med såvel gamle som nye medlemmer.


Om Hirtshals Golfklub

Hirtshals Golfklub, en af nordjyllands bedste baner og som mange kalder en naturperle. Banen er delvist integreret i Lilleheden Plantage og den omkringliggende skov, der udmønter sig i mange spændende og udfordrende huller. Kort sagt, et besøg værd!

Privatslivspolitik GDPR

Kom i kontakt med os

Hirtshals Golfklub
Kjulvej 10
9850 Hirtshals
Tlf. 2031 9408
info@hirtshals-golfklub.dk

Handelsbetingelser

Bliv medlem

Ved medlemsskab i Hirtshals Golfklub er der flere fordele:

* Benytte GNG og SGN aftalerne.
* Gratis sommmerspil i Sindal Golfklub
* En flot og velholdt bane i naturskønne Kjul.
* En klub med et fantastisk sammenhold.