Dameklubben

Mail: marit.ejstrup@gmail.com

Damedag i Hirtshals Golfklub

Kære nye golfspiller,

Vi glæder os til at se dig til hyggeligt samvær og spil på vores dejlige bane.

I Dameklubben spiller vi 18 hullers match (hulspil/stableford) hver torsdag i sæsonen fra april til september med starttider formiddag og eftermiddag - alt efter hvad der passer dig bedst.

De første torsdage i maj, juni, juli, august og september måned spilles kun 9 huller (forskellige matchformer) med start kl. 16.00 og efterfølgende spisning kl. 18.30. Her uddeles der også præmier til den foregående måneds matchvindere.

Vi betaler et årskontingent på 150 kr. For hver match betales 25 kr. pr. gang og for spisning betales 75 kr. pr gang.

I 2020 er der sæsonstart torsdag den 2. april – såfremt vejret tillader det.

Har du lyst til at være medlem af Dameklubben, og har du et handicap på max. 54 (60 slag), bedes du henvende dig til et af ovennævnte bestyrelsesmedlemmer. Til nye spillere tilbyder vi en gratis prøveperiode på 4 uger, hvor du spiller sammen med et medlem, som du kender i forvejen, eller med en fra bestyrelsen.

Torsdag den 7. maj - den første torsdag i 2020, hvor vi spiller 9 huller med efterfølgende spisning – vil der efter spisningen blive orienteret om sæsonens kommende aktiviteter. Her er du hjertelig velkommen til at deltage for at høre mere om, hvad der sker i Dameklubben. Tilmelding til bestyrelsen på en af ovennævnte mail-adresser.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Mette Wagner