Velkommen til Dameklubben

Næstformand og madmor

Mail: marit.ejstrup@gmail.com

Velkommen til nye medlemmer Damekluben

Er du ”dame” og medlem af Hirtshals Golfklub, og er dit handicap max. 54 (altså 60 slag), er du meget velkommen til at deltage i vores damedag.

Har du lyst til at være medlem af klubben, bedes du venligst udfylde tilmeldingsblanket, der ligger i lomme i Dameklubbens opslagsmappe på væggen i klubhuset, og aflevere den jfr. nedenfor eller blot maile til en fra bestyrelsen

Du kan også få en gratis prøveperiode på 4 uger, hvor du kan gå med en du kender eller en fra bestyrelsen. Du skal blot kontakte den du ønsker at gå med eller en fra bestyrelsen.

Årskontingent for at være medlem er p.t. kr. 150,00. Der betales derudover matchfee med kr. 25,00, hver gang du deltager i en torsdagsmatch. Dette betales til vores konto efter hver måned efter hvor mange gange man har spillet.

Vi starter sæsonen, den 1. torsdag i april måned – hvis vejret tillader det. Der spilles 18 huller hver torsdag – med undtagelse af 1. torsdag i månederne maj, juni, juli, august og september, hvor der er spisning kl. 18.30. og hvor vi mødes i klubben kl. 16.00 og spiller 9 huller i forskellige matchformer. Spisning er p.t. sat til kr. 75,00.

Dameklubben holder torsdag d.3maj 2018 orienteringsmøde, således at medlemmerne kan blive orienteret om, hvad der sker i den nye sæson

Mødet starter med spisning kl. 18.30 – kr. 75,00 pr. kuvert. Du er velkommen til at deltage i mødet. Tilmelding kan ske på tilmeldingsseddel, der ligger på bordet i damernes omklædningsrum, eller ved fremsendelse af mail til en af nedenstående mailadresser.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen, jfr. Nedenfor.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen, jfr. ovenfor.

Beretning damedag 2018

Så sluttede sæsonen 2018.  D. 27. september var sidste spilledag i denne sæson. Sidste år kunne jeg fortæller at vi ingen sommer havde haft og dette kan vi bestemt ikke sige i år. Vi har haft en forrygende sommer og vores shorts og de korte ærmer er blevet godt slidte. Mange er også gået gevaldigt ned i handicap på grund af den tørre bane. Så hvis man kan slå lige og sikkert hver gang var der point at hente.

Vi har i år været 45 spillere. En lille tilbagegang fra sidste år, så vi leder stadig efter nye medlemmer.

Sæsonen startede med den første match torsdag d.5. april, og vi havde i alt 3 matcher i denne måned.

D. 3. maj havde vi årets for sjov match med efterfølgende orientering om sommerens program og derefter lidt regelundervisning og modeopvisning af Carlos nye kollektion

I juni havde vi d. 7.juni inviteret pigerne fra Hjørrings damedag herned og vi spillede sammen en match og spiste derefter. Hyggelig dag som vi vil gentage næste år.

Derefter var vi d. 24.juni arrangører af matchen ”Slå et slag for kræft”

Birgit Kastrup, Jytte Mortensen, Ruth Andersen og bestyrelsen var tovholdere.

Der deltog 88 og vi fik samlet 21.780 kr. ind

Vindere blev

A rækken damer Helle Andersen

B rækken damer Mette V. Brandt

A rækken herrer Knud Eriksen

B rækken herrer Per Nielsen

Vi kunne virkelig mærke opbakningen fra de lokale handlende, da vi havde mange flotte præmier og de sponserede også maden efter matchen.

Alt i alt en god dag hvor vejret var med os. Vi takker for alle dem der deltog og vore sponsorer.

Resten af juni spillede vi 3 matcher

Torsdag d. 5. juli havde vi igen spil og spisning.

Resten af juli spillede vi 3 matcher.

D. 2. august igen spisning og spil. Denne dag spillede vi flagmatch og alle mødte op i rødt og hvidt. Susanne Sørensen lavede denne dag hole i One Resten af august spillede vi 3matcher

D. 22. august tog vi til Hjørring og spillede med medlemmerne af deres damedag. En hyggelig og fornøjelig dag som gentages næste år. Her lavede så Helle Andersen hole in One.

Lørdag d. 1. september tog vi til Jammerbugt golfklub på vores årlige udflugt.

Resten af september spillede vi 3 matcher.

Torsdag d. 5. oktober afholdt vi vores generalforsamling, hvor Nanna Frederiksen takkede af for bestyrelsesarbejde. I stedet blev Marit Andreasen valgt

Året blev afsluttet med vores traditionsrige julefrokost d. 24. november