Carlos Proshop

Carlo byder velkommen!

Nogen laver sin første par eller birdie, andre en 16'er på hul 6 eller mister 14 bolde på en runde, og det fortælles ofte til pro'en efter runden.

Disse samtaler skaber tillid mellem medlem og træner og netop derfor er det vigtigt, at træneren finder det helt rigtige udstyr til det enkelte medlem. Nogen skal have større grip og andre stivere skafter, alt sammen noget din lokale pro kan vejlede dig med.

Konkurrence er sundt, men ovennævnte vejledning kan være svær at få i et supermarked, så støt din lokale pro - han støtter dig.