Lokalregler

Midlertidige lokal regel
gælder til og med 30 juni 2020

10.8E-3: Spil med lejeforbedring

“Når en spillers bold ligger i en del af det generelle område, klippet til fairwayhøjde eller lavere, må spilleren tage lempelse uden straf én gang ved at placere den oprindelige bold eller en anden bold i og spille den fra dette lempelsesområde:

• Referencepunkt: Boldens oprindelige sted.
  • Størrelse af lempelsesområdet målt fra referencepunkt: længden af et scorekort fra referencepunktet, men med disse begrænsninger:
  • Begrænsninger for placeringen af lempelsesområdet:
    • Må ikke være tættere på hullet end referencepunktet, og
    • Skal være i det generelle område.

Når der gøres brug af denne lokalregel, skal spilleren vælge et sted at placere bolden og anvende procedurerne for genplacering af en bold efter Regel 14.2b (2) og 14.2e.

Straf for at spille en bold fra et forkert sted i strid med lokalregel: Generel straf efter Regel 14.7a.”

Markeringer

• Hvide markeringer: Out of bounds
  • Røde markeringer: Strafområder
  • Blå markeringer: Areal under reparation
  • Markeringer med grøn top: adgangs- og spilleforbud i området
  • Sorte markeringer: dropzone
  • Gul markering i fairway – 150 m. til midt green
  • Rød markering i fairway – 100 m. til midt green

Det er ikke tilladt at hente bolde ind fra omkringliggende marker, hvor der er markeret med hvid pæl med grøn top.

Ikke flytbare forhindringer

Alle veje og stier på banen, som er kunstigt overfladebelagte (f.eks grus), beskyttelseshegn, sprinklerhoveder, pæle og andre farvede markeringer, nyplantede træer og træer markeret med grønt bånd, myretuer, er ikke-flytbare forhindringer, hvorfra lempelse uden straf tillades efter Regel 16.1.

Droppezone

Hvis det er en kendsgerning eller så godt som sikkert, at en bold er i strafområdet bag greenen på hul 1, skal spilleren med et straffeslag droppe en bold i droppezonen, der er markeret med 4 sorte pæle. Droppezonen er et lempelsesområde efter Regel 14.3.

Drop bold på fairway ved bold out eller mistet

Når en bold er out of bound eller mistet, må (ikke skal) spilleren med 2 straffeslag (se opslag i klub/hjemmeside) droppe en bold indtil to køllelængder inde på hullets fairway, ikke nærmere hullet, end hvor bolden krydsede OB grænsen eller skønnes mistet. “Fairway” er græs i det generelle område, klippet til fairwayhøjde eller lavere, inkl. hullets tee-områder.

Skyllerender i bunkere

Områder i bunkere, hvor sand er skyllet væk af regnvand, resulterende i dybe render gennem sandet, er areal under reparation. Lempelse må tages efter Regel 16.1c.

River i bunker

River skal placeres i bunker.

Lige et par etiketteregler til glæde for alle:

Din placering på banen er altid bagved bolden foran og IKKE foran bolden bagved. En hurtigere bagfra kommende bold (uanset antal spillere) skal altid lukkes igennem hvis de ønsker det. Det er altså ikke din bold der afgør om det er hensigtsmæssigt.

Hold disse tider - erfaring viser, at man uanset spillestyrke kan afvikle en runde på følgende maksimumtider:
2 - bold    3,5 timer
3 - bold    4,0 timer
4 - bold    4,5 timer
Max. 4 bolde tillades.

HUSK!
Turf skal lægges på plads, nedslagsmærker skal rettes op, samt river skal placeres i bunkers.

Vi ønsker alle en god tur.

* Benytte GNG og SGN aftalerne.
* Gratis sommmerspil i Sindal Golfklub og Løkken golfklub