Lokalregler

Lokal regler

Det er ikke tilladt at hente bolde ind fra omkringliggende marker, hvor der er markeret med hvid pæl med grøn top.

Lempelse uden straf:

- fra alle indsamlede bunker af grene og træer
- fra traktorspor, nysået græs og arealer skadet af vand eller gåsebiller
- ved nyplantede træer og buske samt fra banens veje og stier

Markeringer på fairway til midt-green: Rød = 100 m, Gul = 150 m.

Alle markeringspæle, afstandsmarkeringer, klokkestandere, broen på hul 4 og brønden på hul 1 er ikke flytbare forhindringer.

Lige et par etiketteregler til glæde for alle:

Din placering på banen er altid bagved bolden foran og IKKE foran bolden bagved. En hurtigere bagfra kommende bold (uanset antal spillere) skal altid lukkes igennem hvis de ønsker det. Det er altså ikke din bold der afgør om det er hensigtsmæssigt.

Hold disse tider - erfaring viser, at man uanset spillestyrke kan afvikle en runde på følgende maksimumtider:
2 - bold    3,5 timer
3 - bold    4,0 timer
4 - bold    4,5 timer
Max. 4 bolde tillades.

HUSK!
Turf skal lægges på plads, nedslagsmærker skal rettes op, samt river skal placeres i bunkers.

Vi ønsker alle en god tur.