Greenfee

Greenfee priser

Tidsbestilling kan foretages via www.Golfbox.dk eller til kontoret på tlf. 2031 9408.

* Greenfee gælder for hele dagen.

* Golfbiler kan bookes via kontoret og Proshoppen.

* Vi modtager gerne Golfhæftet.

Greenfee senior alle dage...................................350,- kr.

Booker du greenfee hos os, er du velkommen til og spille alt det golf du vil hele dagen.

Greenfee junior alle dage....................................175,- kr.

Pay and Play 9 huls bane......................................80,- kr.

Er du ikke medlem hos en golfklub, kan du altid spille vores Pay and Play. Perfekt til en sjov eftermiddag, sammen med vennerne.

Leje af golfbil. 18 huller........................................250,- kr.

Hirtshals Golfklub råder over en del udlejningsbiler, kontakt kontoret for bookning.

Leje af trolley.....................................................30/50,- kr.

Kontakt proshoppen inden runden for udlejning.

Tak for, at du har booket en tid hos os. Vi håber, du vil nyde din runde på vores dejlige anlæg. Efter runden vil du modtage et spørgeskema, som vi vil bede dig udfylde, så vi på den måde kan få din feedback som gæst hos Hirtshals Golfklub.

Øvrige faciliteter

• Gratis rangebolde.
  • Gratis baneguide til din Smartphone med QR kode.
  • Omklædningsrum med bad for vore gæster.
  • Mulighed for toiletbesøg og vandpåfyldning efter hul 9 samt på hul 15.

Da vi ikke har en restaurant er det muligt før golfrunden eller på hul 13, at bestille mad til levering så det står klar når I er færdige med runden. Se menukort i forgang eller på hul 13. Maden betales via mobilepay til det anførte mobilnummer. Der tillægges et gebyr på 50 kr. for levering.
Henvendelse om bestilling kan også ske i:
Pro-shoppen eller hos sekretæren.

Det er tilladt selv, at medbringe mad.

Drikkevarer som øl, vand og små flasker vin kan/skal købes i vores automat eller fadølsanlæg.

Vin til større grupper, gæster såvel som medlemmer, skal købes/bestilles i sekretariatet.

Medbragte drikkevarer må ikke nydes i og omkring klubhuset.

Du ønskes en rigtig god tur!

Galleri Hirtshals Golfklub

Hvad siger andre som har besøgt os

Dejlig stille bane, i smukke omgivelser. Dejligt varieret hul forløb med både park- og skovhuller.